Seminar Informatii privind Masura 1 de finantare – Microgranturi
                       Pentru participarea la seminarul în care se vor prezenta aspecte practice legate de depunerea aplicațiilor pe Măsura 1 de finanțare „Microgranturi”, vă rugăm să completați formularul:
https://forms.gle/JPefbCjLwH5kx7zX7
Încurajăm toți membrii a căror activitate a fost afectată de pandemie să depună aplicații pentru obținerea sprijinului financiar.
Aplicația de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanțare „Microgranturi”, administrată de Ministerul Economiei, Antreprenorialului și Turismului (MEAT), a devenit activă începând de luni, 25 octombrie 2021, ora 10.00.
Detalii referitoare la procedura de implementare a măsurii și la tutorialul privind preînscrierea și înscrierea pentru sesiunea a doua aferentă Măsurii 1 –  Microgranturi sunt disponibile în revista CECCAR Business Magazine.
CECCAR a reușit, prin demersurile efectuate, să promoveze modificările legislative prin care experții contabili/contabilii autorizați sunt eligibili, indiferent dacă și-au desfășurat activitatea prin intermediul unor societăți sau individual, prin cabinetele proprii.
Pentru a veni în sprijinul membrilor, filiala organizează în ziua de 05.11.2021, ora 11:00, o întâlnire online cu membrii în scopul:
• prezentării aspectelor de eligibilitate pe Măsura 1,
• prezentării documentației necesare pentru a depune aplicația – un set de documente completate cu titlul de exemplu,
• clarificării altor aspecte legate de depunerea aplicațiilor pe Măsura 1 – Microgranturi în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri.
                       Lector va fi doamna Simona Sauciuc.
La seminar vor participa doar membrii care au îndeplinite obligațiile față de Corp. Link-ul de participare la seminar va fi transmis doar membrilor eligibili înscriși prin formular, ulterior verificării acestora.

Leave your comment